Jak připojit přepravce PPL
Aktualizováno před více než týdnem

PPL Smart

1. Spojte se s Vaším obchodním zástupcem PPL a vyžádejte si “aktivování přístupu do MyApi PPL (Smart) pro Štíteknabalík.cz (dříve Foxdeli.com)” (můžete použít připravený text emailu níže):


Dobrý den,
prosím o aktivaci přístupu do MyApi PPL Smart pro aplikaci Štíteknabalík.cz (dříve Foxdeli.com).
S pozdravem

2. Do formuláře připojení/editace přepravce (dostupný z této stránky) zadejte přihlašovací údaje, které obdržíte od PPL: Uživatelské jméno "UserName", Heslo "Password" a Customer ID "CustID".

3. Pro objednávání svozů je nutné mít u přepravce aktivované Vaše svozové místo a jeho adresa se musí shodovat se svozovým místem ve Štíteknabalík.cz.

Upozornění: Pokud nechcete na štítek uvádět váhu objednávky, kontaktujte prosím naši podporu a tato informace bude ze štítku odejmuta.



Starší napojení PPL s ručním doplněním číselných řad

POZOR - Tato část návodu je určena především pro úpravu již existujících napojení do systému PPL ve Štíteknabalík.cz. Pakliže vytváříte nové napojení, využijte prosím formát PPL Smart výše.

1. Spojte se s Vaším obchodním zástupcem PPL a vyžádejte si “aktivování přístupu do MyApi PPL pro Štíteknabalík.cz (dříve Foxdeli.com)” a “číselné řady” k Vašim službám u PPL (můžete použít připravený text emailu níže):


Dobrý den,
prosím o aktivaci přístupu do MyApi PPL pro aplikaci Štíteknabalík.cz (dříve Foxdeli.com) a zaslání číselných řad pro naše služby.
S pozdravem

2. Do formuláře připojení/editace přepravce (dostupný z této stránky) zadejte přihlašovací údaje, které obdržíte od PPL (Uživatelské jméno "UserName", Heslo "Password" a Customer ID "CustID").

3. K jednotlivým přepravním službám zadejte sekvence číselných řad, které Vám zaslal přepravce.

4. Pro objednávání svozů je nutné mít u přepravce aktivované Vaše svozové místo a jeho adresa se musí shodovat se svozovým místem ve Štíteknabalík.cz.

Upozornění: Pokud nechcete na štítek uvádět váhu objednávky, kontaktujte prosím naši podporu a tato informace bude ze štítku odejmuta.

Dostali jste odpověď na svou otázku?